Gelpolish

Gelpolish is een volledig nieuwe service. Geen vervanger van nagellak en geen vervanger van kunstnagelbehandelingen.
Het ziet eruit als een nagellak, maar het draagt als gel. Het is net zo dun en flexibel als lak, maar biedt ook sterke bescherming voor de natuurlijke nagels, het tast de natuurlijke nagel niet aan.
Na een korte behandeling van ongeveer 45 minuten waarbij de gellak wordt uitgehard onder een LED lamp, heeft u minimaal 14 tot 21 dagen prachtige nagels die perfect blijven zitten. Gelpolish is een lak die de welbekende nagellak problemen overwint!
Er is een ruim assortiment aan zo’n 200 kleuren, ook kunt u kiezen voor een french manicure (wit randje) of nail art.
De gelpolish kunt u gemakkelijk in de salon laten verwijderen of u kunt kiezen voor een nieuwe kleur. Het is mogelijk om de lak zelf in 15 minuten te verwijderen met de speciaal daarvoor gemaakte remover wraps met aceton, deze zijn in de salon verkrijgbaar.

Gelpolish op teennagels

Gelpolish kunt u laten aanbrengen op uw natuurlijke nagels, maar ook op uw teennagels. Ook bij deze behandeling heeft u keuze uit een ruim assortiment aan kleuren en behoort een french manicure ook tot de mogelijkheden. In de salon wordt uitsluitend gewerkt met topmerken, waaronder CND Shellac & Loveness